Puig Excavacions és una empresa fundada al 1992 per Jaume Puig CLos.

Des dels seus inicis la prioritat ha estat sempre la qualitat, el tracte personal i proper amb el client, la dedicació, i la recerca constant de solucions als problemes més diversos en el món de l’excavació tan de rebaix com de cimentacions, rases per serveis, la construcció tant de murs d’escullera, com d’urbanitzacions, camins forestals, reciclatge de runes, restes vegetals etc.....

Al 1992 en plena crisi post Jocs Olimpics, Jaume Puig Clos va decidir comprar la primera excavadora, una retro mixta Ford 655c i va començar a treballar en una empresa de cultius, poc a poc va anar creixent, adquirint noves excavadores i nous clients. La seva meta i la dels hereus que avui en dia segueixen l’empresa, després de 21 anys, sempre ha estat la mateixa: la qualitat, el servei integral, la resposabilitat amb el medi ambient i el compromís total amb els nostres clients.


Puig Excavacions és una empresa amb molta experiència, innovadora i adaptable tant a grans obres públiques o privades fins el mes petit treball per particulars i emrpeses, on impera la qualitat i el millor preu.

 

Història